Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova au decis reţinerea a patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, toţi din Balş şi acuzaţi că au furat 32 de maşini din Spania.

Cei patru sunt acuzaţi că, în perioada 2018-2019, au furat 32 de maşini din Spania şi, mai mult decât atât, le-au folosit pentru a da mai multe spargeri din locuinţe şi societăţi comerciale.

Articolul continua dupa recomandari

Conform reprezentanţilor Inspectoratului General al Poliţiei Române, cei patru bărbaţi erau convinşi că, prin sistemul folosit, vor da mari bătăi de cap autorităţilor care nu îi vor prinde.

În cele din urmă, cei patru au fost depistaţi, după ce poliţiştii români au primit mai multe informaţii preţioase din partea autorităţilor spaniole.

La capturarea celor patru bărbaţi au participat inclusiv poliţişti de la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Balş şi jandarmi.

În cursul zilei de joi, magistraţii de la Curtea de Apel Craiova urmează să decidă dacă cei patru pot fi arestaţi preventiv sau vor fi cercetaţi în stare de libertate.