Trupul neînsuflețit al Laurei, tinera de 21 de ani, din Târgu-Cărbunești, care a fost ucisă miercuri în Belgia, cu 50 de lovituri de cuțit, a ajuns acasă.

Potrivit familiei fetei, sicriul a fost depus la capela bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril”, din orașul în care a copilărit Laura.

Articolul continua dupa recomandari

”Cu multă durere în suflet, vă anunț că sâmbătă, la ora 10.00, ne puteți fi alături pentru a întâmpina trupul neînsuflețit al Laurei, care se va opri pentru câteva momente în fața blocului unde aceasta a locuit, după care va fi depus la Capela Bisericii Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril din Târgu-Cărbunești. Ceremonia funerară va avea loc duminică, începând cu ora 12.00. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun!”, este mesajul postat, pe Facebook, de Bogdan, verișorul Laurei.

După ce publicațiile din Belgia au relatat că fata practica prostituția în Bruxelles, de bunăvoie, mama acesteia a exclus această variantă.

”Nu a fost genul de fată să meargă să se prostitueze! Forțată, cu siguranță!”, a spus femeia din Târgu-Cărbunești.

Tânăra era studentă la Universitatea din Petroșani, pe locurile fără taxă, iar cei care au cunoscut-o spun că nu i-ar fi lipsit nimic. Cu toate acestea, în urmă cu două luni, tânăra a decis să întrerupă studiile și să-l urmeze pe iubitul ei, cu trei ani mai mic de cât ea, în străinătate, deși mama nu a fost de acord.

Ultima dată a sunat acasă miercuri, chiar în ziua crimei, pentru a vorbi la telefon cu sora ei mai mică. Din acel moment, până vineri, nimeni nu a mai știut nimic de ea.

Potrivit site-ului SudInfo.be, adolescenta ar fi postat un anunţ pe site-ul « Quartier Rouge » şi ar fi primit clienţi în apartamentul său din Etterbeek, în care a fost găsită moartă, iar unul dintre aceştia ar fi ucis-o cu 50 de lovituri de cuţit. Tânărul de 24 de ani a fost arestat.