Trupul neînsuflețit al Laurei, tinera de 21 de ani, din Târgu-Cărbunești, care a fost ucisă miercuri în Belgia, cu 50 de lovituri de cuțit, a ajuns acasă.

Potrivit familiei fetei, sicriul a fost depus la capela bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril”, din orașul în care a copilărit Laura.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 8 imagini în Galerie

Vezi 8 imagini în Galerie

”Cu multă durere în suflet, vă anunț că sâmbătă, la ora 10.00, ne puteți fi alături pentru a întâmpina trupul neînsuflețit al Laurei, care se va opri pentru câteva momente în fața blocului unde aceasta a locuit, după care va fi depus la Capela Bisericii Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril din Târgu-Cărbunești. Ceremonia funerară va avea loc duminică, începând cu ora 12.00. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun!”, este mesajul postat, pe Facebook, de Bogdan, verișorul Laurei.

Vezi 8 imagini în Galerie

După ce publicațiile din Belgia au relatat că fata practica prostituția în Bruxelles, de bunăvoie, mama acesteia a exclus această variantă.

”Nu a fost genul de fată să meargă să se prostitueze! Forțată, cu siguranță!”, a spus femeia din Târgu-Cărbunești.

Vezi 8 imagini în Galerie

Tânăra era studentă la Universitatea din Petroșani, pe locurile fără taxă, iar cei care au cunoscut-o spun că nu i-ar fi lipsit nimic. Cu toate acestea, în urmă cu două luni, tânăra a decis să întrerupă studiile și să-l urmeze pe iubitul ei, cu trei ani mai mic de cât ea, în străinătate, deși mama nu a fost de acord.

Vezi 8 imagini în Galerie

Ultima dată a sunat acasă miercuri, chiar în ziua crimei, pentru a vorbi la telefon cu sora ei mai mică. Din acel moment, până vineri, nimeni nu a mai știut nimic de ea.

Potrivit site-ului SudInfo.be, adolescenta ar fi postat un anunţ pe site-ul « Quartier Rouge » şi ar fi primit clienţi în apartamentul său din Etterbeek, în care a fost găsită moartă, iar unul dintre aceştia ar fi ucis-o cu 50 de lovituri de cuţit. Tânărul de 24 de ani a fost arestat.