O româncă în vârstă de 40 de ani, din comuna Aluniş (Mureş), este singura victimă care şi-a pierdut viaţa în cumplitul accident de pe autostrada A3 din Germania.

Larisa se afla într-un microbuz înmatriculat în România, alături de alţi nouă cetăţeni români, şi mergea la muncă sezonieră în Germania.

Articolul continua dupa recomandari

Noaptea trecută, în jurul orei 23.00, microbuzul românilor a fost lovit de o altă maşină, iar şoferul a pierdut controlul volanului.

Astfel, microbuzul s-a răsturnat de mai multe ori şi a ajuns pe sensul opus al autostrăzii.

Accidentul tragic s-a produs pe autostrada A3, în zona oraşului Limburg an der Lahn.

Potrivit presei din Germania, românca moartă în teribilul accident a fost proiectată printr-unul din geamurile microbuzului şi şi-a pierdut viaţa din cauza rănilor foarte grave.

Microbuz cu români, accident cumplit pe autostradă în GermaniaVezi 3 imagini în Galerie

Microbuz cu români, accident cumplit pe autostradă în Germania

Alţi trei români, aflaţi în microbuz, au fost grav răniţi, unul dintre ei, găsit în stare critică, fiind transportat cu un elicopter la cel mai apropiat spital.

La rândul lor, toţi pasagerii microbuzului, dar şi şoferul, au ajuns la spitalele din apropiere pentru a le fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii germani au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Româncă moartă în Germania după un cumplit accident cu un microbuzVezi 3 imagini în Galerie

"Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost si esti un inger! Multe lacrimi pentru tine, nu o sa fi uitat niciodata! Dor si durere! RIP suflet drag și scump ai plecat", a scris pe Facebook o prietenă a Larisei.

"Draga și scumpa nostra Larisa ai plecat dintre noi și copiii tai cui i-ai lăsat? Copila si baiatul tău pe care i-ai iubit ca viata ta. Draga nostra cu suflet bun și frumos, ti-ai lăsat barbatul trist și inlacrimat de durerea ta, draga lui tuși", este un alt mesaj postat pe Facebook după ce rudele româncei au aflat despre cumplitul accident.