O româncă de 25 de ani a fost victimă a unui accident cumplit în Italia. Tânăra a coborât, imprudentă, din maşina care i se oprise pe şosea, duminică, la ora 5 dimineaţa. 

În acel moment, cred carabinierii care au reconstituit accidentul, ea a fost lovită în plin de un alt automobil. A fost găsită de alţi şoferi pe asfalt, plină de sânge şi inconştientă. 

Articolul continua dupa recomandari

R.M., în vârstă de 25 de ani, din Ragusa (Sicilia), a fost abandonată în mijlocul străzii după ce a fost lovită de o mașină duminică dimineața. Conaționala noastră a fost transportată de urgență la spital în condiții deosebit de grave. Șoferul mașinii care a cauzat accidentul nu a oprit pentru a-i acorda primul ajutor.

Marţi de dimineaţă, un italian în vârstă de 26 de ani s-a prezentat la poliție împreună cu avocatul său și a declarat că se afla la volanul mașinii, în dimineața zilei de 5 august, în jurul orei 5:30 dimineața, când a fost lovită pe șoseaua statală 115 între Ragusa și Modica tânăra româncă. 

Șoferul susține că s-a speriat, nu a oprit să constate ce s-a întâmplat și să acorde primul ajutor victimei, care, între timp a fost operată iar starea sa se menține în continuare deosebit de gravă, din cauza numeroaselor fracturi suferite.