El e românul care şi-a ucis soţia englezoaică, sâmbătă, în casa lor din Nottingham, înjunghiind-o de mai multe ori. Poliţia l-a arestat şi l-a prezentat unui tribunal care a decis încarcerarea sa pe durata anchetei şi a procesului.

Marian Caliman, din Nottingham, a fost reţinut de poliţişti în casa în care locuia în Millbank Place sâmbătă noaptea la ora 23:00 şi acuzat de înjunghierea mortală a soţiei sale, Faye, 30 de ani. Femeia a fost găsită cu mai multe răni pe corp şi în ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita, a decedat chiar în locuinţa pe care o împărţea cu tânărul român.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul a refuzat să facă orice declaraţii în faţa tribunalului şi a cerut să fie asistat de un translator, deşi e de mai mulţi ani în Anglia şi vorbeşte limba.

A vorbit o singură dată în faţa judecătorului, spunând doar "Da", atunci când i s-a cerut să îşi confirme numele. Bărbatul nu a făcut nicio cerere de eliberare pe cauţiune şi va fi judecat în stare de arest.

Poliţia nu a dezvăluit niciun detaliu legat de crimă, dar a confirmat că nu există alt suspect şi că pe numele românului e o acuzare oficială.