Un român a fost ucis la Londra, de Anul Nou, apărându-şi colegii. Crima a fost filmată în faţa unui club celebru din capitala Marii Britanii, unde românul lucra ca bodyguard.

Mai mulţi indivizi înarmaţi cu săbii şi arme de foc au încercat să intre în club în jurul orei 5.30, pe 1 ianuarie, acolo având loc o petrecere exclusivistă. Românul, în vârstă de 33 de ani, era unul dintre cei şase oameni care asigurau paza şi ordinea la intrare.

Articolul continua dupa recomandari

Agresorii au început să lovească oamenii de ordine şi românul a încercat să se apere pe el şi pe colegii lui. A fost rănit cu sabia, apoi, brusc, de aproape, unul dintre agresori l-a înjunghiat direct în inimă.

Iniţial, presa engleză scrisese că Tudor a fost împuşcat de aproape. S-a aflat apoi că de fapt a fost ucis cu o lovitură de cuţit, după ce el pusese la pământ cinci dintre agresori.

Patru dintre colegii lui sunt în spital, răniţi, iar unul dintre ei a povestit că românul reuşise să pună la pământ cinci agresori, înainte să fie împuşcat.

Tânărul era doar din octombrie la Londra, unde emigrase din România, alături de iubita lui. Aceasta a declarat, pentru Evning Standard: "Era un om tare bun. Venisem aici şi visam să avem copii împreună."