Un bărbat din Arad, căutat de zor de austrieci cu mandat de arestare, a fost filmat în Arad în timp ce îi fura telefonul mobil unei tinere, în faţa unui ghişeu.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere şi se poate observa că bărbatul nu lucrează singur şi este văzut şi de o altă persoană, care nu reacţionează. 

Articolul continua dupa recomandari

Căutat cu mandat în Austria, prins la furat în Arad

Conform polițiștilor, bărbatul, în timp ce se afla într-o unitate comercială din municipiul Arad, profitând de neatenția unei tinere, i-a sustras acesteia telefonul mobil din buzunarul hainei.

„La scurt timp de la comiterea faptei, cel bănuit de furt a fost identificat și depistat de polițiști. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că pe numele bărbatului de 52 de ani, din Lipova, autoritățile austriece au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de infracțiuni contra proprietații pe teritoriul acestui stat“, a informat Biroul de presă al IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, informează actualitati-arad.ro