Un român din Perugia a fost arestat pentru furt, după ce paza centrului comercial Ipercoop, din Collestrada, l-a oprit din cauza aspectului "nefiresc" pe care le aveau hainele românului, de la brâu în jos.

Românul a furat un laptop de dimensiuni generoase, pe care l-a ascuns în lenjeria intimă.

Articolul continua dupa recomandari

Cu laptopul în chiloţi, a încercat să se poarte natural, dar aspectul l-a dat de gol

Incidentul a avut loc în centrul comercial Ipercoop din Collestrada și a fost oprit de securitatea magazinului, precum și de intervenția carabinierilor.

Furtul avusese loc de ceva timp în mall, iar românul fusese observat pe camerele de supraveghere a angajaţii centrului comercial în timp ce îşi făcea de lucru în apropierea unui raft cu electronice.

Românul ascunsese un laptop în lenjeria intimă

În scurt timp, românul s-a prezentat la casă cu un cărucior cu produse, pe care le-a achitat. În timp ce se afla la casă, paza a fost alertată că persoana respectivă e suspectă de furt, însă, spre amuzamentul tuturor, paznicii îşi dăduseră seama de mult că e ceva în neregulă cu clientul, din cauza aspectului nefiresc pe care îl avea, de la brâu în jos.

Percheziţia corporală a scos la iveală un generos laptop, cu monitor de 19 inci, pe care românul îl "ascunsese" în lenjeria intimă.

Românul a fost acuzat de furt și transportat în arestul Poliţiei din Perugia, potrivit quotidianodellumbria.it.