Un român de 19 ani a murit carbonizat în Italia, într-un accident teribil, între un TIR şi o furgonetă. Adolescentul era pasager în furgonetă şi împreună cu el a murit şi şoferul acesteia, un italian de 26 de ani.

Tragicul accident a avut loc în jurul orei 7:00, luni dimineața, 6 august, pe autostrada A4 din Italia, între ieșirile spre Grisignano și Padova Vest, în direcția Veneția, unde o furgonetă și un TIR s-au ciocnit.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

Conform Corriere della Sera, furgoneta aparținea unei societăți comerciale din Berzo Inferiore, provincia Brescia, și se îndrepta spre Padova pentru lucrări pe un șantier, iar în interiorul se aflau câteva butelii de acetilenă.

La bordul furgonetei se aflau fiul patronului și un tânăr muncitor român de numai 19 ani.

Vezi 4 imagini în Galerie

Din cauze care sunt încă în curs de investigare, șoferul furgonetei ar fi pierdut controlul și ar fi lovit puternic un camion care transporta cartoane. Imediat după impact, furgoneta a luat foc, iar în scurt timp buteliile de acetilenă au explodat. Focul s-a extins apoi și la camion, care a ars în întregime, la fel ca furgoneta.

Intervenția pompierilor a fost promptă, incendiul a fost stins dar pentru tânărul nostru conațional de numai 19 ani, Alex Vîntu, și tânărul italian de 26 de ani, Alessandro Bontempi, nu s-a mai putut face nimic. Corpurile celor doi tineri au fost găsite de către pompieri carbonizate în furgonetă, odată cu stingerea incendiului.