Kings of Leon au cucerit milioane de fane cu hitul "Sex on fire", iar mâine seară vor topi live inimile româncelor. Ca să fie siguri că nu vor lipsi de la întâlnirea fierbinte de pe Naţional Arena, cei patru americani le-au transmis şi un mesaj. Între timp, pe stadion, se munceşte din greu. Rockerii sunt foarte pretenţioşi. Au cerut securitate, meniu vegetarian şi... nisip pentru pisici, semn că nu vor veni doar cu instrumentele de cântat.

Sunt hohotele de râs ale celor patru artişti din Tennesse, Statele Unite, obişnuiţi să comunice prin muzica lor. Regii au ţinut, totuşi, să-şi cheme fanii din România la show. 

Articolul continua dupa recomandari

Au trimis înaintea lor o echipă impresionantă şi 20 de tiruri de echipament. Astăzi, peste 100 de oameni munceau de zor pe stadion. Scena are 480 de metri şi a fost adusă din Germania. Americanii au avut însă şi alte pretenţii. Meniu vegetarian şi colectare selectivă a deşeurilor.

În plus, foarte multă securitate. Rockerii şi-au anulat concertul de pe Manchester Arena, din cauza atentatului sângeros din 22 mai. 

Cei 30.000 de fani vor fi controlaţi cu atenţie. Umbrelele sunt strict interzise. Momentan este cer senin deasupra Arenei Naţionale, dar organizatorii sunt pregatiţi pentru cele mai rele condiţii. În cazul in care va ploua, acoperişul stadionului va fi tras, iar concertul Kings of Leon ca continua fără niciun fel de probleme. 

Kings Of Leon vor sta pe scenă două ore, iar încălzirea va fi asigurată de românii de la Golan şi de LP.