E din nou doliu în Armată: un elev al şcolii de maiştri militari din Bobocu, Buzău, a murit într-un accident provocat inexplicabil, chiar de el. Chiar în faţa unităţii, a intrat cu maşina într-un copac. Alţi trei elevi au fost răniţi în impactul violent.

La 33 de ani, Robert George Comăneci avea un vis: o carieră în uniforma militară. Era elev al şcolii de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene "Traian Vuia" şi mai avea doar două săptămâni până la absolvire. Miercuri seara, se întorcea în unitate. El conducea maşina cu volan pe dreapta, în care se mai aflau alţi trei colegi. Alarma s-a dat cu câteva minute înainte de opt seara. 

Articolul continua dupa recomandari

"Undeva, la 250 de metri de poarta unităţii, într-o curbă, având viteză, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un pom, spune comandorul Corneliu Mititelu.

Într-o curbă la stânga, maşina cu volan pe dreapta e ieşit inexplicabil de pe şosea şi s-a oprit într-un copac. Chiar pe partea şoferului. Răzvan Comăneci s-a stins pe loc. Era logodit şi urma să se căsătorească. 

Echipele de salvare au sosit imediat la locul tragediei, iar un elicopter SMURD a aterizat să preia răniţii. Militarul care a stat în spatele şoferului a fost scos din maşină cu ajutorul celor de la descarcerare.

Parchetul militar a început ancheta, iar necropsia va arăta dacă şoferul băuse alcool înainte să urce la volan. Cei patru elevi urmau cursurile Şcolii Militare din septembrie anul trecut.