Circulația rutieră pe Autostrada A1 Deva – Sibiu, Timișoara – Arad și București – Pitești, precum și pe Autostrada A2 București – Constanța este restricționată, astăzi, deoarece sunt tronsoane unde au loc lucrări de reparații. 

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe Autostrada A1 Deva – Sibiu, pe sensul către Sibiu, la kilometrul 306+600 metri, pe a doua banda se fac lucrări de înlocuire a glisierei mediane, până la orele 19.00.

Articolul continua dupa recomandari

Tot pe Autostrada A1 Timișoara – Arad, pe sensul către Arad, la kilometrul 505+436 metri, pe prima bandă și pe cea de urgență se fac reparații la rosturile podurilor, până la ora 20.00, astfel de lucrări fiind realizate și pe sensul către Timișoara, la kilometrul 532+500 metri.

Pe Autostrada A1 București – Pitești, pe sensul către Pitești, la kilometrul 82, pe a doua banda se înlocuiește glisieră mediană, lucrările urmând să fie finalizate până la orele 16.00.

De asemenea, pe Autostrada A2 București – Constanța, pe sensul către litoral, între kilometrii 40 - 41 și 18 –19, pe prima bandă au loc lucrări de detorsionare, până la ora 18.00.

Polițiștii le recomandă șoferilor să fie mai atenți la volan, să semnalizeze din timp orice intenție de schimbare a benzii de circulație și să reducă viteza în zona de efectuare a lucrărilor semnalizate.