Rechizitoriul procurorilor dezvăluie că Gheorghe Dincă a împărțit fluturași cu anunțuri matrimoniale, în tentativa de a-și găsi o iubită. Individul avea de gând să se mute cu partenera la munte. Încercările sale au eșuat, spun anchetatorii.

Procurorii spun în rechizitoriu că timp de 2 ani, între 2017 - 2019, Gheorghe Dincă a încercat fără succes să își găsească iubită, cu care să trăiască departe de Caracal. El avea de gând să vândă casa în care, ulterior, a comis crimele.

Articolul continua dupa recomandari

”În ultimii doi ani, respectiv 2017-2019, inculpatul Dincă Gheorghe a început să își materializeze dorința de a schimba acest mod de existență și a luat hotărârea să vândă casa și să se stabilească în altă zonă a țării, devenind din ce în ce mai interesat de ideea găsiriiunei femei de vârstă apropiată cu care să își refacă viața, departe de Caracal”, spun procurorii în rechizitoriu.

Conform anchetatorilor, tocmai din acest motiv Gheorghe Dincă și-a cumpărat mașina Renault Megane. De asemenea, el a luat și un laptop pe care a căutat anunțuri privind ”vânzarea de terenuri, construcția de case simple și bordeie”. La rândul său, a postat un anunț de vânzare a casei din Caracal.

Anunțul matrimonial al lui Gheorghe Dincă

Procurorii dezvăluie că Dincă a făcut apel la o firmă specializată, pentru a da anunțuri matrimoniale. A cerut astfel confecționarea unor anunțuri matrimoniale - de tip flyer. Fluturașii cu anunțuri matrimoniale au fost împrăștiați de Gheorghe Dincă prin țară, în deplasările pe care le-a făcut.

“Doresc să cunosc o persoană de sex feminin serioasă și fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutăm la munte. Sunt pensionat de curând și doresc să-mi petrec restul vieții lângă o doamnă gospodină. Dețin autoturism și mi-ar place să călătorim prin țară. Locuiesc la casă, în Caracal”, scria în anunțul lui Gheorghe Dincă.

Rechizitoriul dezvăluie și că pensionarul, confruntat cu un eșec, a încercat să își găsească parteneră cu bani.

”Din însemnările olografe identificate în locuința inculpatului din care reiese modul cum acesta încerca să stabilească o legătură cu o femeie (persoană rămasă neidentificată) prin oferirea sumei de 150 euro, destinată achiziționării de haine fetiței preșcolare a acesteia, instruind mama unde și cum să se vadă, iar apoi cum să rupă mărunt bilețelul respectiv, pentru că nu dorește să îi facă probleme în familie”, mai spun procurorii.

Procurorii i-au făcut în rechizitoriu și un profil lui Gheorghe Dincă, prezentându-l ca pe un adevărat prădător sexual. Individul era retras, până la izolare, foarte puține persoane având acces în casa sa. Printre acestea au fost și femei cu care a întreținut relații sexuale, plătindu-le cu sume modice. Anchetatorii susțin că Dincă a avut un plan pentru răpirea și sechestrarea femeilor și și-a amenajat astfel casa încă din februarie 2019.