Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, inclusiv de uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu, iar rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT a scos la iveală detalii extrem de tulburătoare din anchetă.

Însă rudele şi apropiaţii celor două fete continuă să spere că acestea sunt în viaţă şi că asasinul de la Caracal nu le-a pus capăt zilelor.

Articolul continua dupa recomandari

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, susţine că "vorbim despre un scenariu de film horror care nu are nicio legătură cu justiţia. Este construit din mesaje şi descrieri plastice să şocheze și să convingă oamenii obișnuiți. Nu e făcut pentru instanță, nu stă nimic în picioare. Expertizele nu constată decesul fetelor. Mai mult încurcă. Vedeţi la un moment dat că polițistul se încurcă în propriile minciuni".

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, este de părere că "avem de a face cu nişte imbecilităţi. Dincă a explicat că a găsit-o pe Alexandra pregătită să fugă cu poliţiştii anunţaţi la 112. Dacă era legată, şi procurorul menţionează că a rămas cu sfoara la picior, cum s-a îmbrăcat fata? Unul spunea că e legată, altul că nu. Unul spunea că e dezbrăcată, altul că nu. Nişte imbecilităţi".

Teodora Măceşanu, mama Alexandrei, a precizat şi ea că "nu cred nimic. Fata mea nu este moartă în acel butoi".