Urmărire în trafic între un Ferrari şi maşini ale Poliţiei Rutiere, pe străzile din Iaşi, noaptea trecută.

Un bărbat aflat la volanul unui bolid Ferrari de culoare roşie, care se plictisea în timp ce se plimba pe străzile din Iaşi, a început să îi şicaneze pe poliţiştii de la Rutieră care se aflau într-o acţiune de combatere a consumului de alcool la volan.

Articolul continua dupa recomandari

Totul s-a întâmplat sâmbătă seară, atunci când Lucian Zlate, fiul fostului director al combinatului Terom SA, i-a văzut pe poliţişti şi a început să îi şicaneze, schimbând benzile de mers fără să semnalizeze.

Poliţiştii au activat semnalele acustice şi luminoase, iar după o urmărire de câteva sute de metri, şoferul Ferrari-ului a tras pe dreapta şi a început să se certe cu agenţii de Poliţie.

După ce a refuzat să le ofere documentele, Zlate a refuzat să sufle şi în etilotest, rugându-i pe poliţişti să îl ducă la spital pentru prelevare de probe biologice, notează ziaruldeiasi.ro.

Poliţiştii aflaţi în misiune l-au lăsat să plece după ce au confirmat pentru presa locală că Zlate a mai fost tras pe dreapta în aceeaşi seară şi fusese testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ.

Şoferul le-a reproşat agenţilor că au obiceiul să oprească în trafic numai maşini de lux, însă reacţia poliţiştilor a venit imediat:  .