Poliţia Locală a reacţionat după ce au apărut imagini în care un agent loveşte cu pumnul un copil, apoi îl încătuşează, în parcul IOR. Copilul fusese prins la pescuit pe lacul din parc.

Pe înregistrare se vede momentul în care poliţistul îl loveşte cu pumnul pe băiat, iar dialogul dintre poliţistul local şi copilul căzut e halucinant: 
"Eşti şmecher, mă?
Stai aici, mă!
Vezi că fuge! Vezi că fuge!
Dacă fugi, îţi rup picioarele!
Îmi spui tu mie "mă"?

Articolul continua dupa recomandari

Imediat după lovitură, băiatul se prăbuşeşte şi se vaită de durere. 

"Bre, de ce dai, bre?"

"Ia uite ce pumn i-a dat lu' ăsta mic în ficat!", se aude cel care filmează scena, prietenul băiatului agresat.

Ceilalţi poliţişti locali prezenţi îl contrazic pe puşti şi spun pe filmare că adolescentul nu a fost lovit şi cer să nu mai fie filmaţi.

Primăria Sectorului 3, cea de care aparţine Poliţia Locală ai cărei agenţi au acţionat în parcul IOR, a emis următorul comunicat: "În legătură cu evenimentul petrecut ieri, 11 septembrie 2018, în Parcul Al.I. Cuza, pentru o corectă informare a opiniei publice Biroul de Presă al Primăriei Sectorului 3 este abilitat să facă următoarele precizări:

Conducerea Direcției Generale de Poliție Locală a Sectorului 3 dezaprobă ferm orice tip de comportament violent sau agresiv. Pentru lămurirea tuturor aspectelor care țin de producerea evenimentului vă informăm că a fost sesizată Comisia de Disciplină, care va verifica și va lua măsurile care se impun cu privire la faptele semnalate, în conformitate cu prevederile legale. Mai multe informații legate de acest caz vor fi făcute publice după finalizarea cercetării disciplinare."