Răzvan Rentea, bărbatul din Satu Mare care şi-a ucis părinţii şi bunica, este în continuare internat în spital şi se plânge că are dureri îngrozitoare.

Internat la Spitalul Penitenciar Dej după ce starea sa de sănătate s-a înrăutăţit pentru că a intrat în greva foamei, Răzvan Rentea a declarat că va face o plângere la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO).

Articolul continua dupa recomandari

Răzvan Rentea se consideră în continuare nevinovat și solicită judecarea sa în stare de arest la domiciliu sau control judiciar.

"Am niște dureri îngrozitoare, deja mă doare pieptul. Nu pot să mănânc, decât ceai și biscuți, restul vomit tot. (…) Am să fac cerere către CEDO, dar nici să fac așa pușcărie nevinovat, nu o să rămân. Văd acum ce decizie se ia împotriva mea și o să fac o cerere către CEDO să fiu audiat și supus testului poligraf. Nu înțeleg de ce nu am fost supus testului", a declarat Răzvan Rentea pentru presasm.ro.

Răzvan Rentea a fost arestat chiar la înmormântarea părinţilor şi bunicii lui după ce procurorii şi poliţiştii din Satu Mare au descoperit numeroase probe care l-au situat la locul celor trei crime sângeroase.

Încă de la început, Rentea a negat orice acuzaţie şi a precizat că adevăratul criminal se află în libertate.