Termen exploziv în procesul triplei crime de la Apa, Satu Mare, în care Răzvan Rentea este judecat pentru uciderea părinților Gheorghe şi Niculina Renteași a bunicii sale, Viorica Apan.

Pentru că nu a fost prezentă la ultimele două termene, fosta iubită a lui Răzvan Rentea, M. K. R. a fost adusă ieri cu mandat la Tribunalul Satu Mare.

Articolul continua dupa recomandari

În momentul în care tânăra a început să depună mărturie, Răzvan Rentea s-a întors cu spatele la judecător. Instanța l-a atenționat asupra acestui gest, interzis în sălile de judecată, însă bărbatul a spus că protestează faţă de cele declarate de martoră.

Vezi 3 imagini în Galerie

Mai mult, la un moment dat a lovit cu piciorul gărdulețul de lemn care delimitează boxa acuzaților de restul sălii, relatează presasm.ro.

Fosta iubită a declarat în faţa instanţei că a terminat relația extraconjugală cu Rentea încă din vara trecută, iar acesta ar fi amenințat-o cu moartea.

Procurorul de caz a confirmat faptul că la dosarul cauzei există probe care indică faptul că de pe telefonul lui Răzvan Rentea s-ar fi trimis mesajul cu textul ”Te omor”, către fosta sa iubită.

Vezi 3 imagini în Galerie

Moment în care Rentea și-a ieșit pur și simplu din minți, acuzând faptul că nu este lăsat să o interogheze pe martoră. Judecătorul a fost nevoit să dispună scoaterea lui Rentea din sală, audierea continuând în absența lui.

După ce a fost reprimit în sală, Rentea a cerut o confruntare cu fosta sa iubită, instanța rămânând în pronunțare.

Reamintim că în 2 mai 2018, la Tribunalul Satu Mare a început procesul triplei crime de la Apa.

Răzvan Rentea, acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare de uciderea, în noiembrie 2017, a părinților Gheorghe și Niculina Rentea, respectiv a bunicii Viorica Apan.