Răzvan Ciobanu a fost filmat cu doar câteva ore înainte să moară, într-un restaurant din Mamaia. Avem imaginile în exclusivitate! Creatorul de modă pare agitat şi este într-un du-te-vino continuu în local. Un ospătar spune despre el că părea dezorientat şi că a intrat cu capul într-un geam. Mărturia lui ar putea schimba cursul anchetei. La fel şi rezultatele expertizei maşinii, care au scos la iveală că designerul avea peste 120 de kilometri pe oră în momentul accidentului. Astăzi, sute de oameni l-au condus pe ultimul drum.

La ora 17 şi 37 de minute, camerele de supraveghere au surprins momentul în care Răzvan Ciobanu intră într-un restaurant situat chiar pe plaja din Mamaia, în apropierea zonei în care era organizat festivalul de muzică electronică.

Articolul continua dupa recomandari

Răzvan Ciobanu era dezorientat şi speriat, înainte de accident

Creatorul se plimbă minute în şir dintr-o parte în alta. Iar la un moment dat, chiar intră în bucătăria localului. În tot acest timp, fumează agitat. Un angajat al restaurantului a fost printre ultimii oameni care au stat de vorbă cu el.

Laurenţiu Duică, angajat club Mamaia: Eram la POS, plasam o comandă, când a venit la mine cu un telefon. Era speriat, îmi spunea mie: De ce vrei să mă baţi, ţi-am făcut ceva? A intrat cu capul în geam şi după aceea ne-am trezit cu el în bucătărie. Nu ştia nimic, era speriat, avea o privire aşa, de speriat, mai avea puţin să plângă

Câteva ore mai târziu, Răzvan Ciobanu s-a urcat la volan, cel mai probabil în aceeaşi stare.

Traseul creatorului de modă până la locul accidentul rămâne în continuare o necunoscută. Sunt două anchete în desfăşurare, dinamica accidentului şi intervenţia poliţiştilor, dar nicio concluzie.

Maşina lui Răzvan Ciobanu rula cu 126 de kilometri pe oră înainte de accident

O primă expertiză a autoturismului a scos însă la iveală date importante. La momentul impactului, maşina condusă de Răzvan Ciobanu avea o viteză de 126 de kilometri pe oră.

Atunci s-au declanşat airbagurile. Dar înainte să intre în copaci, designerul a parcurs aproape un kilometru pe câmp.

Se presupune că, pe şosea, circula cu o viteză şi mai mare. Istoricul înregistrat de computerul de bord arată că bolidul a mers la un moment dat şi cu 250 de kilometri pe oră.

Poliţiştii exclud în totalitate varianta unui gest extrem, deşi cunoscuţii spun că designerul trecea printr-o perioadă grea. 

Rezultatele toxicologice, în cazul Răzvan Ciobanu, abia peste trei săptămâni

Sorin Oprea, prietenul lui Răzvan Ciobanu: M-am întâlnit cu el acum vreo săptămână. Era supărat, era vai de el. L-am întrebat ce are, mi-a zis că are depresie, că nu poate să doarmă, doar pe pastile

Apropiaţii şi admiratorii şi-au luat astăzi rămas bun de la Răzvan Ciobanu. Sute de persoane, vedete şi oameni de rând, au participat la ceremonia funerară.

La patru zile de la accident, cu toţii vor să afle ce s-a întâmplat în noaptea tragediei. Va mai dura însă până vor veni răspunsurile oficiale din anchetă.

Rezultatele toxicologice finale vor fi gata peste trei săptămâni. Primele teste au arătat că designerul consumase cinci din cele 13 substanţe interzise verificate. Printre ele, cocaină şi amfetamină.