Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a făcut primele comentarii legate de dosarul cocaină pentru VIP-uri, care a pus pe jar întregul showbiz românesc.

După ce a fost audiat la DIICOT Ploieşti, Ciobanu a scris pe Facebook că este suspect că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu.

Articolul continua dupa recomandari

Răzvan Ciobanu spune că e acuzat că ar fi luat drogurile de la nişte oameni, despre care susţine că nu i-a văzut niciodată.

"Am sa clarific aici: sunt suspect ca as detine droguri de risc pentru consum propriu,fara drept. Droguri pe care le-as fi procurat de la niste oameni pe care nu i-am intalnit,cu care nu am vorbit si pe care nu i-am cunoscut VREODATA in aceasta viata.

Cam atat am de spus,imi voi exercita dreptul de a ma apara. Si sunt genul de om care invata din greselile trecutului", a scris, pe Facebook, Răzvan Ciobanu.

Trei persoane au fost reținute în urma audierilor care au avut loc la DIICOT Ploiești și în care mai multe vedete, între care Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu, au fost citate de procurori. 

Cei trei reținuți nu sunt persoane publice, au declarat, pentru mediafax.ro, surse judiciare.