Noi informaţii ar putea face lumină în cazul morţii creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Testele rapide au arătat că designerul consumase droguri înainte de accidentul inexplicabil. Medicii legişti au stabilit că, în urma impactului, a suferit mai multe fracturi şi o hemoragie internă. Ancheta se complică tot mai mult. Sunt vehiculate mai multe ipoteze, de la un accident până la o mână criminală.

Zeci de întrebări şi prea puţine răspunsuri. Moartea lui Răzvan Ciobanu rămâne învăluită în mister.

Articolul continua dupa recomandari

În sângele lui Răzvan Ciobanu s-au descoperit droguri, cocaină şi amfetamină

Părinţii designerului au ajuns la morga Cimitirului Central din Constanţa în jurul orei 7 dimineaţa, chiar înainte de sosirea medicilor legişti. Autopsia a durat câteva ore. Iar primele rezultate indică o moarte violentă.

Potrivit unor surse din anchetă, creatorul de modă a suferit un traumatism cranio-cerebral, fracturi costale şi de coloană, dar şi o hemoragie internă puternică.

Testele rapide au arătat că vedeta consumase droguri înainte de accident. La cinci din cele 13 substanţe testate, rezultatul a fost pozitiv.

În sânge, au fost descoperite urme de cocaină şi de amfetamină. Aceste analize nu sunt 100% sigure. Rezultate clare vor indica doar testele finale, care vor fi gata peste trei săptămâni. 

Lucian Diniţă, fost şef Poliţia Rutieră: În condiţiile în care ar fi ingerat sau inhalat o cantitate de substanţe peste limita normală, să spunem, la un moment dat pur şi simplu cred că şi-a pierdut minţile, efectiv

Titi Aur exclude varianta ca Răzvan Ciobanu să fi adormit la volan

Traseul inexplicabil al designerului naşte noi controverse.

Un kilometru, maşina condusă de Răzvan Ciobanu a mers pe câmp, aproape paralel cu şoseaua.

O primă ipoteză a poliţiştilor a fost că ar fi adormit la volan. Pilotul Titi Aur nu crede însă în această variantă. 

Titi Aur, pilot de curse: Adormitul la volan nu înseamnă că ajungi să sforăi la volan şi să visezi şi să circuli cu maşina să zicem minute sau secunde multe. Este imposibil să adormi atât de mult la volan şi să accelerezi şi să ţii o direcţie relativ bună

Imagini filmate în interiorul maşinii arată clar că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranţă. Aceasta era prinsă prin spatele lui.

Anchetatorii au transmis că în urma impactului cu mai mulţi copaci, designerul a fost proiectat în afara maşinii.

Răzvan Ciobanu, acuzat de furt şi că nu şi-a plătit abonamentul telefonic

De altfel, el a fost găsit de doi fermieri lângă autoturism, într-o poziţie care naşte noi întrebări. Au fost vehiculate mai multe ipoteze, inclusiv cea a unei mâini criminale. 

Laura Vicol, avocat: Nu a fost strangulat! A fost un accident teribil şi din cauza asta, toată lumea trebuie să poarte centura de siguranţă când conduce. Dacă avea centura, trăia

Între timp, apar noi informaţii şi despre problemele financiare, dar şi de natură penală.

Răzvan Ciobanu a recunoscut public că avea mai multe datorii. Nici abonamentul telefonic nu îl plătise, spun surse din anchetă.

Primii martori care au ajuns la locul accidentului nu au reuşit să sune la ultimul număr afişat în istoricul de apeluri.

Iar avocata lui vorbeşte despre procesele în care era implicat. Mai multe persoane l-ar fi acuzat în ultima perioadă de furturi.

Chiar şi un prieten a susţinut că i-ar fi sustras din casă un ceas de valoare. 

Oana Anghel, avocata lui Răzvan Ciobanu: Acea acuzaţie de furt era nefondată. Şi atunci sigur că el şi-a căutat dreptatea pe calea instanţei. Marţi, la ultima discuţie, am programat o întâlnire ca după Paşte să întregim acţiunea

Varianta unei sinucideri, exclusă în cazul lui Răzvan Ciobanu

Varianta unui gest extrem este exclusă atât de poliţişti, cât şi de apropiaţi. Înainte de tragedie, Răzvan Ciobanu a fost la un festival de muzică electronică, organizat pe plaja din Mamaia.

Potrivit unor surse, pentru masa lui, nota de plată a ajuns la 12.500 de lei. Autopsia a arătat însă că el nu a consumat alcool. 

Apropiaţii spun că o experienţă recentă l-a marcat profund. 

Familia lui Răzvan Ciobanu încă aşteaptă răspunsuri de la anchetatori. 

Bunica lui Răzvan Ciobanu: În vacanţa de vară, el numai la mine stătea. Îi puneam acolo o păturică şi el se aşeza acolo şi croia cu mâna stângă

Trupul fără viaţă al creatorului de modă a fost depus la capela cimitirului Progresul din Bucureşti. Înmormânatarea va avea loc joi.