Jandarmeria Bucuresti a anuntat, luni, ca in perioada 2-3 martie a desfasurat mai multe actiuni pentru prevenirea si combaterea vanzarii la suprapret a biletelor pentru partida Steaua - Chelsea, in urma carora au fost confiscate 70 de bilete si s-au dat amenzi in valoare de 3.000 de lei.

Cele 70 de bilete confiscate vor fi predate organizatorului meciului, se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei. Potrivit reprezentantilor Jandarmeriei, astfel de actiuni vor avea loc pana la inceperea partidei, care este programata, joi, de la ora 20.00.

Steaua va intalni Chelsea in optimile Ligii Europa. Meciul tur va avea loc la Bucuresti, pe 7 martie, iar returul se va disputa pe 14 martie, la Londra.

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in optimile Ligii Europa, dupa ce a invins, pe Arena Nationala, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formatia olandeza Ajax Amsterdam, in mansa secunda a 16-imilor competitiei.

Articolul continua dupa recomandari

Chelsea Londra s-a calificat in optimile Ligii Europa dupa ce a trecut in 16-imile competitiei de formatia ceha Sparta Praga, cu scorul general de 2-1 (a invins in deplasare cu 1-0 si a obtinut o remiza acasa, 1-1).