O tânără în vârstă de 34 de ani şi-a pierdut viaţa după ce ar fi consumat ceaiuri naturiste comandate pe internet.

Tânăra din Bumbeşti-Jiu a murit după ce a fost răpusă de o boală necruţătoare. În urma Narcisei au rămas două fete care sunt acum distruse de durere.

Articolul continua dupa recomandari

Apropiații femeii susțin că ar fi avut probleme cu ficatul, după ce ar fi consumat ceaiuri comandate pe internet și ar fi descoperit boala în urmă cu un an, însă era prea târziu să mai fie salvată de medici.

"Slăbise din cauza bolii. Nu știam să fi ținut cură de slăbire. Ea a fost agent la Team Guard, la șomaj. Una dintre fetițele ei cântă la chitară. Ea venea mereu cu fetele la zilele orașului Bumbești-Jiu", a spus un apropiat al tinerei, pentru presa locală.

Una dintre fiicele Narcisei a postat pe Facebook un mesaj emoţionant, la scurt timp după moartea mamei sale, primind zeci de mesaje de condoleanțe.

"Sincere condoleanțe! În momentele acestea grele, cuvintele sunt de prisos, trebuie să fiți tari și să vă gândiți că Narcisa a vrut ca voi să fiți fericite, orice ați face să știți că ea vă veghează de acolo de sus și vă iubește enorm și e mereu alături de voi, în inima voastră, fiți tari, dragelor”, i-a transmis una dintre prietene.

Astăzi, prietenii și familia au condus-o pe Narcisa pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc în satul natal al tinerei, la Cârligei, în comuna Bumbești-Pițic.