Ultimele imagini cu tinerii, înaintea teribilului accident, au fost publicate de presa locală și, potrivit camerelor de supraveghere, Laura nu s-ar fi urcat pe locul din dreapta, așa cum a fost găsită de scafandri.

Ce s-a întâmplat în ultimele clipe rămâne un mister.

Articolul continua dupa recomandari

În se observa cum tinerii se urcă în mașină, astfel: Adelina (presupusul șofer) și unul dintre băieți pe locurile din față și Laura și celălalt băiat, pe bancheta din spate. După accident, la volanul BMW-ului a fost găsită Adelina, iar pe partea din dreapta stătea Laura care purta centura de siguranță.

În urma acestor imagini presa locală ridică mai multe ipoteze: fie pe drumul de la cabană înspre drumul agricol tinerii au făcut schimb de locuri, iar băiatul care inițial stătea pe locul din dreapta față a reușit să fenteze moartea, fie așezarea în mașină nu a fost cea pe care băieții ar fi declarat-o ulterior accidentului.

Și atunci, ce s-a întâmplat și de ce au spus ceva neadevărat?

Poliția a deschis o anchetă, iar băieții urmează să fie interogați cu privire la modul producerii accidentului, iar declarațiile lor se vor corobora cu probele existente.

Reamintim că o tragedie s-a petrecut la Ghioroc, după ce un BMW cu 4 persoane la bord, 2 fete și 2 băieți, a plonjat în lac. Fetele au murit la spital, iar băieții au reușit să iasă din mașină, în timp autoturismul ce se scufunda.

(sursa)