Fata în vârstă de 19 ani, ucisă cu sânge rece într-un apartament din Bucureşti, era din Tulcea, însă locuia în Bucureşti de mai mulţi ani, fiind crescută de bunici.

Raluca a plecat din Tulcea încă din clasa a VII-a, după ce părinţii ei s-au despărţit.

Articolul continua dupa recomandari

În urmă cu două zile, fata de 19 ani l-a cunoscut pe Șerban Tudor Bogdan, un tânăr în vârstă de 26 de ani, care luca ca IT-ist pentru o firmă din Bucureşti şi care locuia cu chirie într-un apartament din cartierul Militari.

Cei doi tineri şi-au petrecut noaptea în apartamentul tânărului, acolo unde ar fi consumat cocaină şi alcool, lucru confirmat de criminal la audieri.

Tragedia s-a întâmplat chiar în timp ce tinerii ar fi întreţinut relaţii intime când, la un moment dat, fata ar fi făcut o criză şi ar fi pus mâna pe un cuţit.

Fata ucisă într-un apartament din cartierul MilitariVezi 8 imagini în Galerie

Crimă odioasă în cartierul Militari din Bucureşti

Totul s-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri (7 spre 8 mai 2019), însă crima a fost anunţată abia miercuri seara.

Criminalul a fost cel care a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a anunţa ce a făcut, după câteva ore în care s-a învârtit în jurul blocului, fără motiv, fiind observat de mai mulţi vecini.

Tânărul a explicat că a reuşit să ia cuţitul de la fată, după ce ar fi fost atacat în timpul partidei de amor, şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

Ulterior, criminalul a încercat să şteargă urmele crimei, însă a renunţat şi a ieşit din apartament.

După mai multe ore în care s-a gândit la ceea ce a făcut, Șerban Tudor Bogdan a sunat la 112 şi a anunţat că a ucis-o pe Raluca.

La faţa locului, anchetatorii au găsit trupul neînsufleţit al fetei, într-o baltă de sânge. Tânărul a recunoscut crima şi le-a povestit poliţiştilor tot ce s-a întâmplat.

Crimă într-un apartament din Bucureşti. Raluca este fata ucisă cu sânge receVezi 8 imagini în Galerie

Criminalul din Militari îşi cunoscuse victima de câteva ore

Tânărul IT-ist de 26 de ani, din Prahova, şi Raluca, fata de 19 ani, se cunoscuseră de numai câteva ore atunci când au ajuns în apartamentul tânărului din cartierul Militari.

Cei doi aveau de gând să petreacă împreună şi să consume droguri pe care tânărul le cumpărase, însă totul s-a transformat într-o crimă odioasă.

Vecinii au precizat că au auzit ţipete din apartamentul tânărului.

Ulterior, l-au văzut pe tânăr în faţa blocului, în timp ce bea o sticlă de suc şi fuma. După câteva ore, poliţiştii au ajuns la faţa locului şi l-au reţinut pe criminal.

Acesta va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de omor şi riscă până la 25 de ani de închisoare.