Raluca Olteanu, o tânără de 26 de ani, din Târgu Jiu, a fost ucisă cu sânge rece de propriul soţ, în această dimineaţă, la fix un an de la nunta lor. Totul s-a întâmplat în Timişoara, acolo unde cei doi locuiau.

"Mai devreme sau mai târziu fiecare primește ce merită" este motto-ul pe care Raluca îl avea pe Facebook şi care s-a dovedit a fi un mesaj care a prevestit o tragedie.

Articolul continua dupa recomandari

Căsătoriţi în urmă cu exact un an, Raluca şi Sorin (29 de ani), s-au luat la ceartă, în această dimineaţă, în apartamentul lor din Timişoara.

Tragedia a avut loc într-un bloc de pe strada Martir Angela Sava, din Calea Girocului, Timișoara.

Potrivit unor surse, cei doi tineri au început să se certe în ultima perioadă tocmai din cauza crizelor de gelozie ale bărbatului.

După mai multe astfel de episoade, Raluca i-a spus lui Sorin că nu mai suportă şi că vrea să se despartă de el.

Înjunghiată de propriul soţ şi abandonată într-o baltă de sânge

Raluca Olteanu a fost ucisa de propriul sot in apartamentul lor din TimisoaraVezi 2 imagini în Galerie

Noaptea trecută, Sorin a avut o nouă criză de gelozie şi a început să se certe cu soţia lui.

La un moment dat, gelozia i-a luat minţile, iar Sorin a pus mâna pe un cuţit cu care a înjunghiat-o pe Raluca, de mai multe ori, în spate.

După ce a realizat că şi-a ucis soţia, criminalul din Timişoara s-a urcat în maşină şi după ce a condus câţiva kilometri cu viteză, pe străzile din oraş, a intrat în plin într-un stâlp în încercarea de a-şi pune capăt zilelor.

Totuşi, el a supravieţuit impactului, fiind transportat de urgenţă la spital, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru Raluca. Tânăra a fost găsită în casă, într-o baltă de sânge.