Este război între două clanuri interlope din Iaşi. Vandam Constantin, din clanul Tănase, a lansat acuzaţii şi jigniri greu de reprodus la adresa la adresa membrilor clanului rival Cordoneanu. Bărbatul i-a ameninţat pe Corduneni în timpul unui live făcut pe Facebook.

Între clanul Corduneanu şi clanul Tănase există un conflict de ani întregi, iar în ultima perioadă, interlopii au început să se ameninţe reciproc pe Facebook, scriu jurnaliştii de la Bună Ziua Iaşi.

Articolul continua dupa recomandari

În urmă cu trei zile, revoltat că în urma unei altercaţii cu clanul Corduneanu a fost sesizată Poliţia, Vandam Constantin a iniţiat o sesiune live pe Facebook în care i-a ameninţat şi jignit pe membrii clanului rival.

Vandam i-a înjurat atât pe Adrian Corduneanu, zis "Beleaua", eliberat recent din închisoare, cât şi pe Costel Corduneanu.

"Voi credeţi că nouă ne e frică de voi?"

Filmarea postată pe pagina de Facebook a lui Vandam Constantin nu poate fi publicată din cauza limbajului şi înjurăturilor greu de reprodus. Materialul video poate fi văzut aici.

Redăm, mai jos, o parte din ameninţările lansate de interlopul din Iaşi.

"Vreau să vă arăt pe Facebook cum se chinuie Cordunenii să se bată cu noi, dar prin Poliţie. (...) Tu, Costele, să-i pupi mâinile lui Narcis toată viaţa ta că nu ţi-ai îngropat fraţii. Tu, a doua împăcăciune cu noi n-o s-o mai ai în viaţa ta. (...) Voi credeţi că nouă ne e frică de voi? Unde ne căutaţi, la IPJ cu pixurile? Unde ne căutaţi, mă?", ameninţă Vandam pe Facebook.

Reamintim că în urmă cu câteva luni, presa din Iaşi scria că Petronel Corduneanu ar fi făcut reclamaţie la poliţie, după ce Jean Mărăraş, din clanul lui Vandam, l-ar fi înjurat şi ameninţat cu moartea.