Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, condamnat în urmă cu 5 zile la 9 ani şi 10 luni de închisoare, în dosarul Polaris, a fost reţinut în Madagascar, potrivit unor surse judiciare.

Decizia în dosarul Polaris nu este definitivă, dar Radu Mazăre mai are o condamnare de 9 ani în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia, această decizie fiind definitivă.

Articolul continua dupa recomandari

Radu Mazăre a fost arestat în Madagascar

Radu Mazăre se afla de aproape un an şi jumătate în Madagascar, însă autorităţile au hotărât arestarea lui abia acum. Operaţiunea a fost una organizată de Interpol.

România nu are un acord de cooperare cu Madagascar, însă o cerere de extrădare ar putea fi acceptată în baza unei înţelegeri punctuale. Radu Mazăre va fi ţinut în arestul poliţiei din Madagascar 6 zile, timp în care ministerul Justiţiei trebuie să pregătească actele necesare.

Fostul primar al Constanţei a fost condamnat la 9 ani de închisoare, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Mamaia, decizia fiind definitivă. El a mai primit o condamnare, în urmă cu 5 zile, la 9 ani şi 10 luni de închisoare, în dosarul Polaris, însă decizia nu este definitivă.