Poliţia Română a emis un comunicat în care precizează că nu s-a primit o informare oficială în privinţa evadării din închisoare a lui Radu Mazăre, aflat în arest, în Madagascar.

Informaţia potrivit căreia Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei ar fi evadat din arestul închisorii unde era încarcerat până la definitivarea extrădării a fost anunţată de România TV.

Articolul continua dupa recomandari

Evadarea lui Radu Mazăre de la închisoarea din Madagascar

România TV precizează, citând surse, că Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar, precizând că nu se cunoaşte modul în care fostul primar al Constanţei ar fi evadat.

Poliţia Română a reacţionat imediat la presupusa evadare a lui Radu Mazăre, precizând că, la nivelul Poliţiei Române nu s-a primit vreo informaţie oficială în acest sens.

"În referire la aspectele apărute în spaţiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internaţional Radu Ştefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliţiei Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens", arată Poliţia Română.

Radu Mazăre urmează să fie adus în România pe 20 mai, sub o escortă formată din poliţişti români, care îl va aduce din Madagascar, după finalizarea formalităţilor de extrădare.