O tânără în vârstă de 27 de ani, din Buzău, a fost minţită timp de doi ani că va face nuntă cu un proxenet, timp în care a fost obligată, zi de zi, să se prostitueze.

Bărbatul de 48 de ani a fost filat de anchetatori, iar miercuri, 30 octombrie 2019, a fost prins în flagrant în timp ce colecta banii de la tânăra care se prostitua pe o stradă din Buzău.

Articolul continua dupa recomandari

"Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2017, buzoianul ar fi deternimat o tânără de 27 de ani să se mute la domiciul său, apoi sub promisiunea încheierii unei căsătorii, aceasta ar fi practicat prostituţia în folosul acestuia.

În cursul zilei de 30 octombrie, buzoianul a fost prins în flagrant în timp ce lua de la tânăra de 27 de ani banii obţinuţi de către aceasta în urma practicării prostituţiei. Maşina cu care se deplasa bărbatul a fost urmărită şi blocată în trafic de către poliţişti, asupra bărbatului de 48 de ani fiind găsiţi banii luaţi de la tânără", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

După ce l-au prins în flagrant pe proxenet, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului de unde au confiscat mai multe sume de bani, bijuterii şi alte probe.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat procurorilor.