Un proxenet din Alba Iulia a fost condamnat la închisoare după ce a obligat o fată să se prostitueze, iar instanța i-a restituit prezervativele folosite.

Bărbatul a fost condamnat la șase ani și șase luni de închisoare pentru trafic de minori după ce a obligat o minoră în vârstă de 15 ani să se prostitueze într-un apartament pe care îl închiriase în Alba Iulia.

Articolul continua dupa recomandari

În aceeași sentință prin care a fost condamnat la închisoare, bărbatul a primit mai multe bunuri ce i-au fost confiscate în urma unor percheziții domiciliare, printre care și câte prezervative, unele dintre ele folosite, dar și gel lubrifiant.

"(…) Dispune restituirea către inculpat a următoarelor bunuri: (…) 5 (cinci) prezervative marca Love+plus nefolosite;  3 (trei) prezervative folosite; 3 (trei) ambalaje prezervative marca Love+plus; un gel marca Durex Play; un rând de chei (6 chei şi o cartelă cu inscripţia 753) ridicate la percheziţia domiciliară de la apartamentul din Alba Iulia", se precizează în hotărârea Tribunalului Alba.

Sentinţa Tribunalului Alba nu este definitivă şi poate fi atacată de inculpat.