Bucureștiul a fost paralizat de un protest spontan al taximetriștilor contra UBER. Şoferii au blocat traficul în centrul Capitalei.

Taximetriştii s-au adunat în zona parcului Tineretului din Bucureşti, apoi s-au îndreptat spre Piața Victoriei, pentru a îşi striga nemulțumirile în fața Guvernului. 

Articolul continua dupa recomandari

Protestul vizează în principal companiile Uber şi Taxify. Taximetriștii au lipit pe parbrizul maşinilor coli de hârtie cu mesajul:" Protest. Stop pirateriei! Stop transportului ilegal!".

Bulevardul Lascăr Catargiu a fost blocat în mare parte de taximetrişti, pe sensul spre Piaţa Victoriei.

Şoferii de taxi au circulat cu viteză redusă pe bulevardul Magheru, în semn de protest față de transportul prin intermediul aplicațiilor de ride sharing de tip Uber.

Traficul în centrul Capitalei a fost perturbat în urma acţiunii de protest a taximetriştilor.

Nu este pentru prima dată când în Bucureşti au loc proteste de acest gen, în alte cazuri taximetriştii circulând cu viteză redusă, în coloană, la ore de vârf.

Unii dintre şoferi s-au alăturat celor care demonstrau în Piaţa Victoriei faţă de intenţia Guvernului de a promova o OUG care va permite revizuirea tuturor sentinţelor date de completurile de cinci judecători de la ICCJ începând din 2014.