Un restaurant de la malul mării a găsit o metodă inedită pentru a-şi stabili meniul de toamnă. A organizat un festin culinar la care a invitat mai multe personalităţi din diferite domenii, dar şi turişti aflaţi pe litoral, cărora le-a cerut ajutorul. Misiunea lor a fost să aleagă cele mai delicioase preparate.

Cei care s-au aflat în juriu au cântărit mult până au stabilit care sunt mâncărurile lor preferate.

Articolul continua dupa recomandari

Ovidiu Cupşa, membru juriu: Este pentru prima dată când sunt în postura de degustător, ca să zic aşa, mai gătesc şi eu din când în când, dar nu am pretenţii de bucătar. Nu am de ce să fiu critic, este o bucătărie excelentă!

Aura Manole, membru juriu: Este greu să alegi ceva în momentul în care ai atâta varietate, dar astăzi aş putea spune că aleg „Mix Combo".

Paul Găman, membru juriu: Eu, de exemplu, nu sunt un adept al somonului, dar mi-a plăcut foarte mult combinaţia cu sosul şi avocado, de excepţie, la fel şi carnea de vită.

De la festinul culinar nu a lipsit desertul, o combinaţie între bucătăria franceză şi cea italienească.

Aura Voiculescu, manager restaurant: A fost o adevărată mobilizare de forţe a echipei noastre pentru a oferi oaspeţilor noştri o experienţă culinară desăvârşită.

În funcţie de reacţiile celor din juriu, restaurantul va stabili meniul din această toamnă.