Noi detalii în cazul idilei dintre profesoara de română din Făget şi un elev de 16 ani. Poliţia a deschis dosar penal pentru corupere sexuală de minori. Profesoara în vârstă de 36 de ani riscă să ajungă după gratii, dacă acuzaţiile se confirmă.

Povestea de dragoste dintre profesoara de română de la liceul din Făget, Timiş, şi unul dintre elevii ei, în vârstă de 16 ani, nu e una doar platonică. Scoasă la iveală de mama adolescentului, idila se pare că nu s-a consumat doar prin mesaje trimise de cei doi pe telefon.

Articolul continua dupa recomandari

"Am fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 36 de ani ar fi întreținut relații sexuale cu un minor de 16 ani. Poliția a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor și se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările comiterii faptei.", a declarat, pentru EVZ, Alexandra Petrovici de la Poliția Timiș. Aura Danielescu, șefa ISJ, a confirmat că mesajele dintre cei doi erau "intime" și că instituția a inițiat "o anchetă disciplinară preliminară".

Profesoara e căsătorită, predă la Făget de 10 ani şi nu are copii. E de religie neoprotestantă şi în afară de faptul că riscă să îşi piardă locul de muncp, ea poate ajunge chiar la închisoare.

Mama adolescentului susţine că soţul profesoarei ştia de toată povestea de dragoste dintre ea şi elev, ba chiar ar fi fost acasă la acesta.