Sora unei fetiţe în vârstă de 12 ani, elevă la o şcoală din Năvodari, aduce acuzaţii grave unei profesoare care o terorizează pe aceasta.

Tânăra a povestit că, de faţă cu ea, profesoara a jignit-o pe sora ei şi a promis că o lasă repetentă.

Articolul continua dupa recomandari

Într-o postare pe Facebook, tânăra a explicat că, într-o întâlnire cu profesoara surorii sale, aceasta a umilit-o pe sora ei şi chiar a numit-o 'panaramă' sau 'curvă'.

"Oare cum se poate ca un profesor de clasele 5-8 din școala numărul 1 sa jignească și umilească în mijlocul clasei o fetita de 12 ani punând-o sa dea cu matura în toată clasa spunându-i ca este o inputita?? Oare cum este permis ca in fata mea a surorii fetitei sa îmi spună 'Nu o înghit o las repetenta' sau 'Dumneavoastră nu ați văzut are ifose de curva' sau 'este proasta din cale afara' sau sa ii spună 'esti o panarama', sa nu o primească la ore din motivele ei personale spunându-i ca prostii nu au ce cauta la ora dânsei! Sa îmi răspundă la întrebarea:

- Va rog spuneti-mi aveți ceva personal cu ea de o jigniți în halul asta?

- Dar dumneavoastră o credeți pe ea, nu vedeți ca minte la orice pas, are arfe de curva!!

Profesoara din Năvodari este acuzată că terorizează o fetiţă de 12 aniVezi 2 imagini în Galerie

Atât va întreb în situația data în care copilul vine plangand în fiecare zi de la școală pe cine ați crede copilul sau doamna diriginta în condițiile date?", a scris tânăra în postarea de pe Facebook.

Reporterii Observator vor cere, astăzi, un punct de vedere oficial profesoarei şi conducerii şcolii din Năvodari cu privire la acuzaţiile aduse de eleva de 12 ani şi familia acesteia.