Fotografii incendiare cu directoarea unui liceu din Focşani şi un elev au apărut pe facebook. Directoarea Liceului de Artă din Focşani a apărut pe internet în mai multe scene de dragoste alături de unul dintre elevii şcolii pe care o conduce. Mai multe capturi dintr-o înregistrare video au fost postate pe o reţea de socializare şi preluate de presa locală din Vrancea.

În imagini, directoarea Liceului de Arte "Gh.Tăttărescu" din Focșani, Diana Tăicuțu, se îmbrăţişează cu elevul, se sărută, fiind iniţial îmbrăcaţi, apoi dezbrăcaţi. Ştiridefocşani.ro susţine că relaţia dintre profesoară şi elev durează de mai multă vreme şi e de notorietate printre ceilalţi elevi.

Articolul continua dupa recomandari

Monitorul de Vrancea a scris că a stat de vorbă cu elevul care apare în fotografii şi acesta a conformat că despre ele vorba. De asemenea, băiatul, care e major, confirmă şi povestea de dragoste cu directoarea liceului, şi spune că imaginile au fost făcute publice de soţul acesteia, care o ameninţă de multă vreme.

Vezi 4 imagini în Galerie

Sursa citată mai scrie că elevul susţine că şi el a fost ameninţat de soţul doamnei, de asemenea profesor în liceul focşănean.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea a demarat o anchetă

ISJ Vrancea a început o anchetă după publicarea fotografiilor, iar în această dimineaţă, directorul Liceului de Arte din Focşani, profesoara Diana Rozalia Tăicuţu, şi-a dat demisia.

"În data de 14.05.2018, va fi constituită, la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean  Vrancea o comisie care va demara procedura de cercetare privind cele semnalate în articolul de presă. În funcţie de concluziile acestei acţiuni, de gradul în care faptele se confirmă şi de gravitatea acestora, Inspectorul Şcolar Judeţean Vrancea va decide în consecinţă, respectând întocmai prevederile stipulate în Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar, precum şi cele din Legea Educaţiei Naţionale, cu modificările şi completările ulterioare",  transmit reprezentanţii ISJ Vrancea.

”Indiferent de rezultatul final al cercetării întreprinsă de reprezentanţii instituţiei noastre, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea condamnă categoric şi se delimitează de astfel de acţiuni care dăunează interesului învăţământului şi prestigiului profesiei de dascăl”, mai ransmite conducerea ISJ Vrancea.