Nici după o săptămână, procurorii nu au toate piesele din puzzle-ul  triplului asasinat din Capitală. Luni, au reluat percheziţiile. Cei doi muncitori consideraţi suspecţi au refăcut traseul lor din fabrica de ciment. Susţin că nu au ajuns niciodată în subsolul clădirii, acolo unde trei paznici au fost găsiţi morţi. Anchetatorii aşteaptă rezultatele ADN pentru a afla dacă spun adevărul. Până atunci, judecătorii care au respins cererile de arestare au criticat modul de acţiune al procurorilor.

Bărbaţii suspectaţi de uciderea paznicilor au fost luaţi direct de la secţia de poliţie, unde semnau controlul judiciar, şi duşi din nou la percheziţii. 

Articolul continua dupa recomandari

Sub privirile anchetatorilor, suspecţii au refăcut traseul pe care aceştia susţin că îl au la serviciu. Nu ar fi ajuns niciodată în subsolul în care s-au găsit cadavrele, spun ei. Marţi, procurorii vor cere din nou arestarea lor.  Măsura controlului judiciar în locul arestării a stârnit uimire, săptămâna trecută. Acum, judecătorii şi-au motivat decizia.

"Judecătorul de drepturi şi libertăţi constată că, de fapt, întregul raţionament al organelor de urmărire penală este un raţionament de tipul „cei doi inculpaţi sunt suspectaţi doar pentru că nu sunt probe pentru a fi suspectate alte persoane", au spus judecătorii.

Şeful Poliţiei Române a susţinut însă că e un caz solid şi că sunt probe concrete. Cei doi sunt bănuiţi că ar fi ucis doi paznici, săptămâna trecută, într-o fabrică din Bucureşti. Au fost acuzaţi şi pentru moartea suspectă a unui alt paznic, găsit fără viaţă anul trecut. 

Anchetatorii aşteaptă acum rezultatele ADN pentru a afla cu certitudine dacă suspectii au ajuns vreodată în subsolul în care au fost găsite cadavrele.