Alina Mirea, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, a fost protagonista unor clipuri video controversate, după ce a făcut Live pe Facebook la volan, cu un copil pe scaunul din dreapta.

Procurorul s-a filmat Live pe Facebook, pentru prietenii virtuali, în timp ce conduce şi cântă melodii din folclorul maramureşean.

Articolul continua dupa recomandari

La un moment dat, pe imagini se poate observa cum în maşina condusă de procuror se află o fetiţă cu vârsta de până în 10 ani, pe scaunul din dreapta-faţă, care nu pare să poarte centura de siguranţă.

De asemenea, procurorul aplaudă în timpul melodiei şi astfel ia ambele mâini de pe volan.

Unul dintre prietenii de pe Facebook i-a scris femeii un mesaj prin care i-a atras atenţia asupra pericolului reprezentat de Live-ul la volan.

"Alina ești superbă, dar un sfat prietenește.. live-ul nu face bine la volan…fă live acasă și te apreciem toți, dar când ești la volan? Ne dai fiori și …te iubim și nu vrem să zicem că te-am iubit", a scris bărbatul, potrivit cotidianul.ro.

Procuror din Timiş, Live pe Facebook la volan

Nu este pentru prima dată când procurorul Alina Mirea face Live pe Facebook la volan.

Într-un alt clip video postat pe reţeaua de socializare, femeia apare în timp ce conduce şi cântă o altă melodie.

În urmă cu câteva zile, Codul Rutier din România s-a modificat în sensul în care folosirea telefonului în timpul mersului se pedepseşte cu amendă.

Totul după ce zeci de oameni şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere cumplite provocate de neatenţie.

Şoferii se filmează Live pe Facebook în timp ce conduc cu viteză, fapt care le distrage atenţia de la conducere.

Ultima tragedie de acest fel s-a produs în Tulcea, acolo unde un şofer şi doi prieteni ai săi au transmis Live pe Facebook un accident în care au murit un copil de trei ani, o femeie însărcinată şi o bătrână.