Ies la iveală noi detalii în cazul oribilei crime din Săcele, Constanța, acolo unde o copilă de 15 ani a fost injectată de tatăl ei cu erbicid. Bărbatul a încercat ulterior să se sinucidă, fiind găsit de medici într-o stare de confuzie.

Din motive încă necunoscute, bărbatul de 43 de ani și-a ucis fiica injectând-o cu erbicid, după care a încercat să-și ia viața prin aceeași metodă. Copila învăța la un liceu din Năvodari, dar era răcită și preferase să rămână acasă.

Articolul continua dupa recomandari

Medicii de la SAJ Constanța sosiți la fața locului au găsit-o pe adolescentă fără suflare. Tatăl ei era confuz și agitat și a fost sedat și intubat, fiind transportat la Spitalul Județean.

"O cumnată mi-a spus că a omorât-o tatăl și el s-a injectat cu o seringă și l-a luat SMURD-ul. Era o substanță de dat pe iarbă, necompletată cu apă", a declarat bunica fetei ucise.

Femeia a precizat că nu știe de la ce s-ar fi putut produce tragedia. "Fata a fost luată să i se facă autopsia. Era plină de sânge, unii spun că s-ar fi legat de ea. Mama fetei e la muncă, în Constanța, era în tură. Copiii, când au venit acasă de la școală, au găsit-o moartă pe fată, Elena. El era casnic, nu bea, nu fuma".

Crima, descoperită de sora mai mică a victimei

Sora victimei, de 11 ani, a fost cea care a descoperit oroarea atunci când s-a întors de la școală, alături de fratele mai mic. 

După apelul la 112, din jurul orei 14:20, un elicopter SMURD și un echipaj al Ambulanței s-au deplasat imediat la fața locului și au descoperit o scenă de groază. Fata de 14 ani murise, iar tătal era în agonie. În tot acest timp, mama se afla la serviciu.