În această dimineaţă, în jurul orei 08.30, o cutie suspectă, aflată lângă un autoturism a explodat în momentul în care a fost ridicată de proprietarul autoturismului, un pompier din cadrul ISU Cluj.

Explozia a avut loc pe strada Bucium, în cartierul Mănăștur.

Articolul continua dupa recomandari

“În jurul orei 08:30, în cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca, s-a produs o deflagraţie în urma căreia o persoană a fost rănită. Din primele informaţii, un bărbat care se deplasa spre autoturismul său parcat, a observat o cutie în apropierea vehiculului şi, în momentul în care ar fi ridicat-o de pe jos, aceasta a explodat, rănindu-l.

La faţa locului sunt prezenţi poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, criminalişti, precum şi Grupa pirotehnică din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale. Din datele deţinute, bărbatul a suferit răni uşoare”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Incidentul a avut loc în momentul în care pompierul a ieșit din tură, iar ctuia respectivă părea a fi o cutie cu bijuterii.

Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre un dispozitiv artizanal improvizat.