Imagini cumplite de la accidentul mortal din Caraş-Severin. Pompierii au activat, în această dimineaţă, Planul Roşu de Intervenţie, după ce o maşină şi un autocar s-au ciocnit pe DN 6, la ieşire din Buchin. Şoferul maşinii a murit şi alte trei persoane au fost rănite.

Pe DN6 Caransebeş – Băile Herculane, la kilometrul 446, în localitatea Buchin, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autobuz plin cu muncitori.

Articolul continua dupa recomandari

În urma accidentului din Buchin, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Pompierii au activat, în această dimineaţă, Planul Roşu de Intervenţie, după ce o maşină şi un autocar s-au ciocnit pe DN 6, la ieşire din BuchinVezi 6 imagini în Galerie

 Autocarul venea din direcţia Caransebeş şi mergea spre Teregova să ducă pasagerii care tocmai ieşiseră din tură de la locul de muncă.

Maşina care a lovit frontal autocarul s-a rupt în douăVezi 6 imagini în Galerie

La faţa locului au fost trimise un echipaj SMURD, o autospecială transport victime multiple şi personal, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere, opt ambulanţe SAJ şi echipaje ale Poliţiei.

În urma accidentului din Buchin, a fost activat Planul Roşu de IntervenţieVezi 6 imagini în Galerie

Maşina s-a rupt în două după accidentul din Buchin

În urma impactului violent, maşina care a lovit frontal autocarul s-a rupt în două, iar şoferul de 41 de ani a murit pe lor.

Alte trei persoane din autocar au fost rănite, acestea fiind transportate la spital.

”Din nefericire, şoferul autoturismului a decedat. Din totalul de 26 de pasageri din autocar, trei au fost transportaţi la Spitalul din Caransebeş, în stare de conştienţă”, au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

Trei persoane din autocar au fost transportate la spitalVezi 6 imagini în Galerie

Potrivit acestora, în zonă se circulă pe o singură bandă, iar restul pasagerilor din autocar au fost preluaţi de un alt autocar.