Primele cuvinte ale Magdalenei Şerban, ucigaşa de la metrou, au fost transmise de avocata femeii. Potrivit acesteia, Magdalena Şerban îşi regretă faptele şi a spus că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întamplat.

De asemenea, avocata precizează că s-a admis proba cu efectuarea unei expertize psihiatrice, dar momentan nu există un document legal pentru internarea clientei sale la Psihiatrie. 

Articolul continua dupa recomandari

"S-a admis proba cu efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală, dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la Psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza. Că ar fi sau nu în interesul ei această expertiză, vom vedea mai departe. A spus că regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs", a precizat avocata Magdalenei Şerban.

Magdalena Şerban a fost arestată 30 de zile pentru omor şi tentativă de omor, după ce a împins-o în faţa metroului pe Alina Ciucu, luându-i viaţa. Femeia a mai încercat să ucidă o altă tânără, dar nu a reuşit.