Primarul unei localităţi din Vrancea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru că ar fi comandat două incendieri! Casele din comuna vrânceană Urecheşti au ars iarna trecută, iar proprietarii lor au suferit pierderi imense. Primarul susţine, însă, că este nevinovat.

Două imobile au fost incendiate iarna trecută în comnuna Urecheşti. Primarul a fost acuzat că l-a plătit pe un localnic să incendieze clădirile.

Articolul continua dupa recomandari

Magistraţii au considerat că primarul trebuie să rămână în arest preventiv pentru încă 30 de zile. În ciuda deciziei judecătorilor edilul respinge acuzaţiile.

Avocaţii acuzaţilor susţin că procurorii nu au probe care să demonstreze vinovăţia acestora şi vor face apel contra deciziei de arestare preventivă.

Procurorii în schimb au declaraţia fostei soţii a celui care a incendiat imobilele. Femeia susţine că primarul l-ar fi plătit pe fostul ei soţ cu două mii de lei pentru a distruge clădirile. Conform unor surse judiciare, primarul a fost interceptat telefonic în baza unui mandat. Cercetările continuă în cazul celor două incendii.