Un primar din Giurgiu a încercat să mituiască un reporter Observator, chiar în faţa camerei, imediat după un interviu. Edilul i-a oferit 200 de euro, fără explicaţii, apoi a încercat să fugă. Nu a reacţionat nici în faţa refuzurilor insistente. Banii s-au întors rapid în primărie.

El este Petre Nicolae, edilul din Ulmi, judeţul Giurgiu. De 12 ani este membru PSD, iar de 6 stă în fotoliul de la primărie, vegheat doar de propria fotografie, tip poster.

Articolul continua dupa recomandari

Deşi are vechime în politică, pare că nu auzit niciodată de DNA. Sau a văzut că Laura Codruţa Kovesi se ocupă doar de cei cu funcţii. mari.

Altă explicaţie nu găsim pentru gestul lui. Un interviu banal s-a încheiat cu un gest incredibil. Primarul i-a băgat pur şi simplu în buzunar reporterului 200 de euro.

Cu doar câteva minute înainte, primarul ne vorbea despre altefel de. investiţii, cele din comună.

Cum e la noi, o comună cu 8 sate, nu prea se vede, dar se vede. Puteţi să mergeţi în comună să vedeţi ce zice lumea, afirmă Petre Nicolae.

Noi însă, nu am fost la fel de mulţumiţi de gestul lui, aşa că am încercat să înapoiem cadoul. Cu primarul, n-a mai fost chip să ne mai întâlnim. Aşa că am apelat la vice.