Simona Halep reacţionează după ce a devenit ţinta ironiilor într-o caricatură publicată de revista de satiră Charlie Hebdo, în care tenismena ţine cupa deasupra capului şi strigă "Fier vechi!". 

În această dimineaţă, constănţeanca a fost prezentă la prima ediție a turneului de hochei pe gheață Simona Halep Challenge.

Articolul continua dupa recomandari

Întrebată de jurnaliști cum comentează caricatura din Charlie Hebdo, Simona Halep a spus că nu este în măsură să vorbească despre acest lucru.

"Nu vreau să comentez acest lucru. Nu sunt în măsură să zic nimic despre acest lucru", a spus tenismena.

Sursa video: Facebook Libertatea

Despre episodul de huiduilei de pe Arena Naţională Halep a spus că a răspuns unei invitaţii şi a vrut să împărtăşească alături de români bucuria câştigării trofeului de la Roland Garros. 

"Eu nu fac politică. Nu vreau să spun nimic despre acest lucru. Eu am mers pentru să împărtășesc această bucurie de a arăta trofeul oamenilor care au venit și pentru ei am răspuns invitației", a mai spus Simona Halep. 

Ambasada Franţei: Caricatura nu reprezintă setimentul opiniei publice franceze

Ambasadorul Franţei în România, Michèle Ramis, spune că libertatea de exprimare şi libertatea presei sunt principii fundamenate, cariatura cu Simona Halep nereprezentând în niciun fel sentimentul opiniei publice franceze.

"Victoria istorică a Simonei Halep la turneul de la Roland Garros reprezintă un imens motiv de mândrie pentru Ambasada Franţei care vede în ea un simbol frumos şi puternic, cu numai câteva luni înainte de deschiderea Sezonului România-Franţa", a spus Ramis.

Citeşte AICI declaraţia integrală făcută de ambasadorul Franţei în România.