A fost făcută publică prima imagine cu olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii. Bărbatul apare la volanul maşinii VW Touareg pe care a folosit-o ca să răpească copila şi să o ducă pe câmp.

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiţă de 11 ani din Gura Şuţii, Dâmboviţa, a fost răpită vineri şi ucisă la scurtă vreme, corpul ei fiind găsit duminică pe marginea unui drum agricol de lângă comună, în tufişuri. Timp de două zile, sute de oameni, forţe de ordine şi localnici, au căutat-o în zadar.

Articolul continua dupa recomandari

Olandezul venise de câteva zile în România, a închiriat un apartament în Bucureşti şi o maşină, pe care a folosit-o la răpirea şi uciderea fetiţei. Maşina a fost deja luată de poliţişti de la firma de închirieri auto şi percheziţionată. Urmează teste care să confirme sau să infirme existenţa ADN-ului Adrianei în interior.

Fetiţa de 11 ani dispăruse vineri, în Dâmboviţa, după ore. Fata a plecat de la şcoală şi nu a mai fost văzută de atunci. Ea a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter.