Vestea șocanta că prietena lui a fost găsită înecată în canalul unei hidrocentrale a căzut ca un trăsnet pentru un băiat de 16, din Neamţ.

Fata de 14 ani era data dispărută de o săptămână şi a fost văzută ultima oră în Piatra Neamţ în compania unui tânăr de 16 ani, de la o casa de copii.  

Articolul continua dupa recomandari

Băiatul, care fugise şi el din centrul de copii, era dat în urmărire de poliție şi se pare că muncea fără forme legale la o persoana. l

Potrivit anchetatorilor, în urmă cu 2 zile cei doi trebuiau sa se intilneasca și de atunci nu s-au mai văzut. Fata ar fi zis ca merge sa își spele niște lucruri la canal şi a dispărut. 

Băiatul a fost identificat și audiat, iar când a aflat ca fata a murit a avut o ieşire foarte violentă, spunând ca se va sinucide. În cele din urmă, a fost internat la psihiatrie, unde în cursul nopţii a avut o tentativă de a se arunca pe geam, dar a fost văzut și sedat.

Reamintim că o adolescentă de 14 ani a fost găsită înecată la barajul de la Dumbrava Deal, din judeţul Neamţ. Cornelia era dată dispărută din 20 aprilie, iar familia nu a precizat unde şi cu cine ar fi putut pleca. Poliţiştii au găsit şi lucrurile fetei, la mică distanţă de locul tragediei. Potrivit poliţiştilor, corpul fetei era dezbrăcat complet.