Criminalul Ionel Lepa, interlopul care a împuşcat mortal un poliţist la Recaş, nu era singur în momentul în care a fost capturat. În casa din Remetea Mare se afla şi prietenul acestuia, care l-a ascuns pe infractor. 

Interlopul fugar Marcel Ionel Lepa a fost prins marți dimineața în urma unei operaţiuni spectaculoase. 

Articolul continua dupa recomandari

Polițiștii au reușit capturarea asasinului în locuința prietenului său din Remetea Mare, acolo unde, ieri, trupele speciale au descins și au găsit urme de sânge.

Lepa a fugit, însă, de acolo, dar s-a întors noaptea trecută, în jur de ora 2:00.

Ionel Lepa a fost capturat când era în baie

Polițiștii care l-au filat au anunțat Trupele Speciale care au plecat spre locație. 

În numai câteva minute, mascaţii au intrat în casă şi l-au găsit pe Ionel Lepa în baia locuinţei.

Luptătorii l-au încătuşat imediat pe criminal, prietenul acestuia care îl ascundea în casa bunicii sale fiind, de asemenea, imobilizat.

Momentul prinderii lui Ionel Marcel Lepa a fost surprins în imagini. Pe aceste se poate observa cum criminalul fugar a fost încătuşat şi pus pe o canapea dintr-un din camerele casei din Remetea Mare.

Ionel Lepa avea pistolul la brâu când a fost luat pe sus de luptătorii SIAS, fiind pregătit să ucidă din nou pentru a nu fi prins. Din fericire, anchetatorii au reuşit să-l prindă pe criminalul Ionel Lepa fără să tragă vreun foc de armă.

Criminalul s-a ascuns în casa unui prieten, la Remetea Mare

Ionel Marcel Lepa nu era singur în casă în momentul în care a fost capturat. Alături de el, era un tânăr, prietenul acestuia.

Tânărul a declarat că nu are nicio vină, că nu l-a ascuns pe criminal.

Când a venit acasă, în jur de ora 4.00 dimineaţa, l-a găsit pe Lepa întins. L-a întrebat dacă are arma la el, iar asasinul i-a spus că da şi să tacă din gură.

La această oră, bărbatul este audiat de anchetatori.