Ploile torenţiale care au căzut în Bucureşti, în ultimele ore, au făcut prăpăd în mai multe cartiere. Iar veştile proaste nu se opresc aici. Meteorologii au emis, în urmă cu puţin timp, o alertă de ploi şi vijelii pentru Capitală, valabilă până la ora 21.00.

Un bucureştean a surprins astăzi imagini incredibile în Bucureşti, în zona Balta Albă, Ozana, pe care le-a publicat pe Facebook.

Articolul continua dupa recomandari

Reacţiile internauţilor au fost pe măsură.

"Doamne fereste! Asta este cauza blocurilor construite mai sus ...canalizarea nu a fost gandita pt atatea blocuri si numai face fata"

"Trebuie data primaria in judecata.....cred ca este a 4 a oara intr-o luna"

"Jale nu mai putem trăi normal din cauza racordarii vilelor din cartierul nou din câmp"

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până diseară la ora 21.00.

Potrivit meteorologilor, vremea se va menține relativ răcoroasă și în general instabilă. Vor fi înnorări și se vor semnala averse moderate și temporar însemnate cantitativ - în interval scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra în medie 15…20 l/mp, izolat peste 25 l/mp, posibil însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade.