Glume savuroase, preparate fără cusur şi concurenţi surpriză. "Chefi la cuţite" vin în această seară cu poveşti de colecţie şi emoţii fără egal. Cei trei juraţi continuă lupta amuletelor, dar şi disputele din bucătărie. O revedere de suflet îi lasă, însă, fără cuvinte. 

E seara poveştilor de colecţie, în bucătăria "Chefi la cuţite". Răzvan Fodor vine pregătit să ia cu reţeta lui toate cuţitele şi să-i impresioneze pe cei trei juraţi, de care îl leagă o veche prietenie. Ei şi-au pus amprenta şi pe stilul lui de gătit. 

Articolul continua dupa recomandari

Cu prietenii săi, Răzvan Fodor are numai amintiri de pus la inimă. 

Cum vor reacţiona chefii, vedeţi după Observator, într-o ediţie de suflet. Cel mai iubit show culinar le aduce telespectatorilor Antena 1 şi imagini emoţionante cu Răzvan Ciobanu, în ultima lui apariţie televizată. 

Răzvan Ciobanu spunea că "singurul lucru pe care ştiu să-l fac este plăcinta asta cu iaurt. Din dorinţa de a-l impresiona pe tata am învăţat-o, dar nu îmi aduc aminte şi acum câteva zile am sunat-o pe mama şi i-am zis mai trimite şi tu o dată pe whatsapp cum se face plăcinta de iaurt a ta".

Momentul lui Răzvan Ciobanu, în rolul de concurent "Chefi la cuţite", îl puteţi vedea în această seară, de la ora 20:00.